Testament opstellen in Beilen

De meeste mensen staan niet graag stil bij hun overlijden. Dat is heel begrijpelijk, maar toch is het belangrijk om tijdig na te denken over een testament. Als u geen testament heeft, worden uw bezittingen na uw overlijden volgens de wet verdeeld. Dat houdt kort gezegd in dat uw familie uw erfgenaam is.

Wilt u zelf bepalen wat er met uw spullen gebeurt als u er niet meer bent? Met een testament verklaart u wat er na uw overlijden met uw nalatenschap moet gebeuren. Vooral als u specifieke wensen heeft, is het belangrijk deze vast te laten leggen. Voor het opstellen van uw testament in Beilen en in de omgeving van Beilen bent u bij Notariaat Midden Drenthe aan het juiste adres. Wij kunnen u daarnaast uitgebreid adviseren over uw testament en de mogelijkheden.

Hulp bij het opstellen van uw testament

Uw notaris in Beilen helpt u graag bij het opnemen van de verschillende bepalingen in uw testament. Hierbij kunt u denken aan een executeurenbenoeming, voogdijregeling, privéclausule, erfstelling of legaten. Wij zorgen tevens voor de inschrijving van het testament in het Centraal Testamenten Register. Woont u in Beilen en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden rondom een testament? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons notariaat in Beilen op.